Nieuw gemeentemagazine 2024

Het gemeentemagazine is vernieuwd! In het magazine staan artikelen over actuele onderwerpen die in onze gemeente spelen. Daarnaast is informatie over het gemeentebestuur en een adressenoverzicht van verenigingen, stichtingen en instellingen opgenomen waardoor het magazine een handig naslagwerk is om te bewaren. Vanaf 1 september is het gemeentemagazine Westerveld 2024 digitaal beschikbaar en gratis af te halen op verschillende uitgiftepunten in de gemeente.

U vindt ons digitale magazine op www.gemeentewesterveld.nl/gemeentemagazine. Een lijst met alle uitgiftepunten vindt u daar ook.  

Uitgiftepunten 

Het magazine wordt niet meer huis-aan-huis verspreid zoals u van ons gewend bent. Dit komt door een tekort aan bezorgers. Daarnaast is het duurzamer omdat we papier besparen. Door de hele gemeente vindt u uitgiftepunten, zoveel mogelijk bij u om de hoek zoals bij het gemeentehuis, bibliotheken, supermarkten en dorpshuizen. 

Verandering in gegevens 

Staat uw organisatie, vereniging of stichting in het magazine en veranderen de (contact)gegevens? Geef de wijziging dan direct door aan de uitgever in een e-mailbericht naar de afdeling redactie via mail: redactie@aksemedia.nl o.v.v. Gemeentemagazine Westerveld. Zo blijft het digitale gemeentemagazine het hele jaar door actueel. 

Het nieuwe magazine is mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen in Westerveld. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze nieuwe editie!