8 Juli inloopavond Zonneplas Paardeweide

De ontwikkeling van Zonneplas Paardeweide vordert. Novar en Vrijopnaam werken toe naar een aanvraag van de vergunning bij de gemeente Westerveld rond medio juli. Mogelijk heeft u eerder al een brief van ons ontvangen over de inloopavond op 8 juli. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Inloopavond 8 juli

Wij gaan graag nogmaals in gesprek met de omgeving. Ditmaal niet via een plenaire informatiesessie zoals op 24 april, maar via een inloopavond. Aan diverse “thematafels” kunnen belangstellenden dan 1-op-1 (of in een klein groepje) het gesprek aangaan met de betrokken projectontwikkelaars van Novar en Vrijopnaam.

We richten de volgende thematafels in:

  • Technisch projectontwerp;
  • Ecologie;
  • Participatie.

Wij nodigen u met plezier uit voor deze inloopavond op maandagavond 8 juli in De Veurdeale aan de Veendijk 2 (tussen19:00u en ca. 21:00). U kunt langskomen op een tijdstip dat u zelf het beste past. Er is geen plenair programma.

Aanmelden is gewenst

Zou u kunnen aangeven of u voornemens bent langs te komen tijdens de inloopavond? Dit kan via een eenvoudige e-mail naar sander@vrijopnaam.nl. Wij hopen u op 8 juli te spreken!
Met vriendelijke groet,

Vrijopnaam & Novar