Inloopbijeenkomst: uitbreiding bedrijventerrein Oeveraseweg in Havelte

De gemeente wil graag het bedrijventerrein Oeveraseweg aan de zuidkant uitbreiden. We willen daar nieuwe bedrijfskavels uitgeven. Daarom organiseren we op donderdag 26 september tussen 18.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis. We horen tijdens de bijeenkomst graag wat u van deze plannen vindt. U kunt tussen 18.00 en 20.00 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Uitbreiding bedrijventerrein Oeveraseweg 

Het bestemmingsplan staat op de plek van uitbreiding bedrijven toe in de bedrijfscategorieën 1 tot en met 3.2. Wonen is op dit gedeelte van het bedrijventerrein niet toegestaan. De uitbreiding gaat over ongeveer 12.000 m² uit te geven grond. De oppervlakte van de kavels ligt nog niet vast. De nieuwe kavels zijn bij uitstek geschikt voor kleinere, lokale, ondernemers! 

Plannen 

De gemeente heeft verschillende mogelijkheden voor het uitgeven van de nieuwe bedrijfskavels. Tijdens de bijeenkomst delen we deze ideeën met u en we horen graag van u hoe u aankijkt tegen de grootte van de bedrijfskavels. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen. 

Aanmelden bijeenkomst 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar info@gemeentewesterveld.nl met als onderwerp: ‘bijeenkomst bedrijfskavels Oeveraseweg’. Wilt u uw aanmelding voor dinsdag 24 september doorgeven? Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.