Fotowedstrijd ‘Westerveld door mijn ogen’

De gemeente Westerveld is een fotogenieke gemeente met haar mooie natuur, cultuur en inwoners. Fotografeert u graag en vindt u het leuk de mooie plekjes in onze gemeente vast te leggen? Of brengt u graag de Westerveldse activiteiten en gebruiken in beeld? Doe dan mee met de fotowedstrijd van de gemeente Westerveld en laat ons zien wat voor u typisch Westervelds is. 

De drie winnende foto’s worden beloond met een paar leuke prijzen! De beste foto’s komen daarnaast ook te hangen in het kantoor van onze nieuwe burgemeester en worden (met uw toestemming) gebruikt op onze nieuwe website.  

Hoe doet u mee?  

Meedoen is eenvoudig! Upload voor 6 september 2024 uw foto via onderstaand formulier. Dus pak uw camera deze zomer en stuur ons uw mooiste foto in!  

Upload foto

Voorwaarden 

  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in JPG of PNG formaat, bij voorkeur zo groot mogelijk (origineel formaat) maar met een minimale resolutie van 1024  x 768 pixels. 
  • De foto’s moeten genomen zijn in deze gemeente en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Westerveldse samenleving. 
  • Geef de foto een herkenbare naam, benoem het object of de situatie en de locatie. 
  • Fotografeer bij voorkeur geen privacygevoelige zaken of personen. Mensen mogen niet zomaar herkenbaar worden gefotografeerd. Als u personen herkenbaar in beeld brengt, moet u vooraf toestemming vragen voor publicatie van de foto’s. Dit is een belangrijk punt voor de wet op de privacy. Tip: fotografeer mensen nooit herkenbaar in het gezicht (tenzij natuurlijk akkoord hiervoor is) maar op de rug of op afstand (denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand op een terras).
  • De foto hoeft niet dit jaar gemaakt te zijn, het mag ook een wat oudere foto zijn. De gemeente Westerveld moet wel herkenbaar in beeld zijn gebracht en ook de situatie op de foto moet op het moment nog herkenbaar zijn. 
  • U bent een amateurfotograaf. 
  • Medewerkers van de gemeente Westerveld zijn uitgesloten van deelname. 

Jury 

De foto’s worden beoordeeld door een onafhankelijk jury bestaande uit de burgemeester, onze webspecialist en een (amateur)fotograaf.  

Prijzen         

De drie winnende foto’s worden beloond met een plek de kamer van de burgemeester en een waardebon van € 75 (1e plaats), € 50 (2e plaats) en € 25 (3e plaats). De winnende foto’s worden in september 2024 bekendgemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. 

Bij vragen of problemen met het verzenden van de foto's via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@gemeentewesterveld.nl.